Inte bara en singel rekrytering..

Jag har lång erfarenhet, jag lyssnar på er, jag utmanar er...Jag vill inte vara i vägen, men jag vill låna en stol en stund, prata med blivande kollegor, se hur ni arbetar, fika med er, helt enkelt lära känna er. Sedan agerar jag som er rekryterare, säljare och ambassadör. 
Jag vill inte hjälpa er med en rekrytering för att sedan försvinna. Jag vill ha ett långsiktigt samarbete där du också ska känna det som självklart att ringa mig och använda mig som stöd mellan rekryteringarna.

Exempel på vad vi kan erbjuda finner du här..
 

  • Ta hjälp av mig vid en rekrytering
Efter att jag lärt känna er, hjälper jag er med alla delar i en rekryteringsprocess. Jag avslutar med att presentera några personer för er som bäst passar in i rollen, i företaget och bland kollegorna och där ni och rollen passar dem och deras nästa utmaning.
 
  • Hyr mig om du har flera rekryteringar
Jag sitter hos er på hel- eller deltid under en period.
 
  • Ta hjälp med en del och gör resten själv

Gör de bitar du antingen är bra på, tycker är roliga, hinner med och lämna resten till mig. Jag anpassar mig efter era behov och vi skapar gemensamt en plan.
 

  • Låna mitt rekryteringsverktyg(GDPR)

Få in ansökningar via verktyget och ha dem samlade på ett och samma ställe. Här kan man också få ut en proffsig annons och sköta kontakten med de som sökt, allt enligt GDPR. Kanske vill du sedan göra rekryteringen helt själv eller så kan du använda mig som stöd.
 

  • Köp mitt annonspaket!

Berätta för oss vem du söker så ser vi till att även de som inte är aktivt arbetssökande ser annonsen. Jag kan även hjälpa dig att skapa en mer kreativ annons som sticker ut.
 

  • Utbildning eller stöd på vägen!

Gör ni rekryteringarna själva och behöver ökad kompetens?
Vi skräddarsyr en lösning som passar er och ert behov.